SPRINGKASTELEN VERHUUR

Deze site is een website van Baloeba, dé referentie m.b.t. huur van springkastelen in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten. Baloeba werkt vanuit Lebbeke en verhuurt springkastelen.
 
ZEER RUIME KEUZE

MEER DAN 40 SPRINGKASTELEN
GELEVERD EN GEPLAATST

Er is geen twijfel mogelijk. Baloeba biedt de beste prijs/kwaliteit verhouding als het op springkastelen aankomt, zowel qua assortiment, zorg en service.


DE LEUKSTE SPRINGKASTELEN

Voor springkastelen moet je zeker bij Baloeba zijn. U kan bij ons een SPRINGKASTELEN huren in verschillende maten, thema's en leuke kleuren en dit altijd aan de beste prijs/kwaliteit verhouding! Om te boeken of te reserveren of voor meer informatie kan u een e-mail sturen naar Baloeba of bellen naar 0495/500.290.

Baloeba verhuurt springkastelen, hindernisbanen, multiplay-kussens, enz. Een gewoon SPRINGKASTEEL heeft geen obstakels en heeft een regenzeil, zodat de kids bij elk weer kunnen springen.
Er zijn kleine springkastelen zonder obstakels en er zijn springkastelen met obstakels. Elk springkasteel heeft een thema, meestal zijn het dieren. Springkastelen zijn ideaal op familiefeesten en bedrijfsfeesten. 

Bij Baloeba verhuren we springkastelen van belgische makelij in superkwaliteit en altijd goed onderhouden. In het verhuren van springkastelen staat Baloeba bovenaan wat de keuze in het aantal springkastelen betreft. Meer dan 40 kastelen worden verhuurd, geleverd en geplaatst in de ruime regio. De transportkosten zijn de laagste van het land. Baloeba SPRINGKASTELEN levert met de glimlach en heeft zonder twijfel de beste en de vriendelijkste service in de verhuur van springkastelen en volksspelen.

Al onze springkastelen zijn gekeurd en veilig verklaard.

Wij twijfelen er niet aan dat U voor de verhuur van een springkasteel of springkastelen het beste af bent bij Baloeba.
Tot binnenkort voor een leuke dag!

Bekijk ook onze promoties op de verhuur van springkastelen.